1 Haziran 2012 Cuma

Zeytinyağlı Enginar

Haziranın ilk günlerinde güneşi görmemizle birlikte içim kıpır kıpır. Bir enerji bir mutluluk anlatamam. Bu yaz sezonunun hepimize sağlık,mutluluk getirmesini dilerim 

Zeytinyağlı Enginar yemeğine pirinç ve dereotu ikilisi çok yakışıyor. Enginar dolması bence bu yüzden çok lezzetli bir yemek. Geçen hafta aldığım enginarları dolma yapmak gözümde büyüyünce farklı bir şekilde pişirdim.Bezelye,havuç ve arpacık soğandan oluşan garnitürü ekledikten sonra 1/2 çay bardağı pirinci ilave edip dereotu ile servis ettim. Fikrimi soracak olursanız deneyebileceğiniz çok lezzetli bir zeytinyağlı enginar alternatifi.

Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun. Haziran süresince Bodrum da olacağım inşallah. Oradan da görüşmek üzere :)

Hoş Geldin Ömer Bebek


İstanbul'dan güzel bir Haziran sabahından günaydın, Hayırlı Cumalar..
Hala alışamadım bloger'ın yeni sayfasına bir kere giriş yaparken ekran kilitlendi sonra bir baktım aradan aydan fazla geçmiş :(  Ne tarifler ne görseller birikti bu arada. İnşallah arayı açmadan hepsini paylaşacağım sizinle.

 

İlk paylaşım çok sevdiğim bebek kurabiyeleri olsun istedim. Arkadaşımızın dünyaya gelen Ömer Bebeği için yaptım süpriz kurabiyeleri. Eşim hastane odasına götürünce çok şaşırıp çok beğenmişler.

 Ömer Bebiş hoş geldin. Ailenle sağlıkla mutlulukla büyümeni dilerim.