1 Haziran 2012 Cuma

Zeytinyağlı Enginar

Haziranın ilk günlerinde güneşi görmemizle birlikte içim kıpır kıpır. Bir enerji bir mutluluk anlatamam. Bu yaz sezonunun hepimize sağlık,mutluluk getirmesini dilerim 

Zeytinyağlı Enginar yemeğine pirinç ve dereotu ikilisi çok yakışıyor. Enginar dolması bence bu yüzden çok lezzetli bir yemek. Geçen hafta aldığım enginarları dolma yapmak gözümde büyüyünce farklı bir şekilde pişirdim.Bezelye,havuç ve arpacık soğandan oluşan garnitürü ekledikten sonra 1/2 çay bardağı pirinci ilave edip dereotu ile servis ettim. Fikrimi soracak olursanız deneyebileceğiniz çok lezzetli bir zeytinyağlı enginar alternatifi.

Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun. Haziran süresince Bodrum da olacağım inşallah. Oradan da görüşmek üzere :)

2 yorum:

BİRİNCİSİN dedi ki...

Ellerinize sağlık,iyi tatiller..Görüşmek üzere:)

zencefil dedi ki...

Birinincisin çok isterim görüşmeyi, sevgiler