5 Nisan 2010 Pazartesi

Fırında Kuzu Kol

Hafta sonu yemeğe gelecek misafirlerimiz için fırında kuzu kol pişirmeye karar verdim. Et ağızda dağılan tandır lezzetinde oluyor. Henüz denemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.. Kuzu Kolu düdüklü tencerede 1.5 litre suda yarım saat kadar pişiyor. Daha sonra ete tuz, biber ve et suyundan ekleyip fırın poşetinde fırınlıyoruz. Garnitürleride sarımsak tuz,biber ve biberiye ile birlikte fırın poşetine koyup eklediğim et suyu ile birlikte aynı tepside pişirdim. Hepsi birlikte 175 derecede 1.5 saatin sonunda servise hazır hale geldi.
Bulgur pilavı üzerinde eti ve garnitürleri servis ettim. Ama görsel anlamda iyi sonuç alamadığımı görüyorum!! Sonuç lezzet 10 numara görsel 0...