5 Ocak 2011 Çarşamba

Paris'ten gelen macaronlar..

Gecenin bir saati kapi calarsa, tam da disi fircalayip yatacagin sirada bir an dusunursun bu saatte kim geldi diye. Gelen bizim deli kiz Oyku'ymus...
Benim macaron tutkumu bilen Oyku hic usenmeyip tatil icin gittigi Paristen 1 kutu macaronu almis getirmis. Hemde ezilmesin diye cantaya bile koymadan))

Sevgili Isil, sevgili Munevver hanim sizin yaptiginiz macaronlarla yarisamaz onlar ayri bir lezzetlidir her zaman. Birkere denedim tadi hala damagimda))


Iste boyle sevgili arkadaslar, yeni yila tatli tatli girdik boyle de gider insallah...

7 yorum:

Hayattan Azıcık dedi ki...

Hic macaron yememis biri olarak icim gitti. Burada macaron bulur bulmaz alacagim olmadi yapacagim ama kesin tadacagim sevgiler...Afiyet olsun.

orece dedi ki...

umarım tüm yıl tatlı tatlı geçer fundacım. ahh o makaronları yeyip tutkun olmamak mümkün mü. afiyet balll şeker olsun...

ZUHAL dedi ki...

Afiyet olsun canım.Yeni yılda sevdiklerini bol bol ye ,iç .Sevgiler.

Şehnaz dedi ki...

böyle tatlı tatlı inşallah..afiyetşer olsun ...

Tijen dedi ki...

Işıl'la Münevver'in makaronlarıyla kimse yarışamaz zaten Funda'cığım. Ne güzel yemiştik ama değil mi Fenerbahçe'de? (Ama Paris'ten insana makaron hediye gelmesi de ayrı bir lezzet tabii. Sevincin bol olsun bu yıl!)

Unknown dedi ki...

Sevgill Estergonyesil bizim acibadem kurabiyesinin daha yumusagini dusun. yapimida gayet basit. biz gozumuzde cok buyutmusuz))

Sevgili Ece,Sehnaz,Zuhal tesekkur ederim)

Tijencim ne guzel decti ogun sayende. Bizim sonra birde Macaron egitim maceramiz oldy Isil ve Munevver Hanimla))

TATESAL dedi ki...

Macaronlar harika görünüyor canım,bayıldım...