28 Ağustos 2010 Cumartesi

Kamyonet Pasta

Sevgili Arkadaşım Eda'nın oğlu Dimitri için yaptım Kamyonet Pastayı. Dimitri en baştan beri Zencefil Pastann en sadık hayranı. Konu pasta veya tatlı olunca Funda mı yaptı diye soruyor ona göre yiyiyor)) Kamyonet Pastayı kendi istedi içinide beyaz çikolatalı ve böğürtlenli yap diyecek kadar da ağzının tadını biliyor))

Dimitri'ye geçen sene yaptığım Korsanlı pastayı buradan görebilirsiniz.
Şu anda Edacım her an 2. bebeğini dünyaya getirebilir diye hızlı hızlı bebişin kurabiyelerini hazırlıyorum. Edacım eşin ile birlikte Dimitri ve dünyaya gelecek bebişiniz ile huzurlu mutlu sağlıklı yıllar dilerim.

3 yorum:

orece dedi ki...

fundacım ellerine sağlık. harika görünüyor. dimitri tabiki senin yaptıklarına hayran kalır inan kurabiyelerinin tadı hala damagımda. Arda bile hala kurabiyelerinden bahsediyor.

Tijen dedi ki...

Funda'cığım,
Biber-domates karışık salça ikisini tek tek yapmaktan daha lezzetli oluyor sanki. Bir de kabuklarıyla yaptığımdan mıdır nedir, öncekilerden daha lezzetli oldu, bu yöntem çok da kolay ayrıca. Güneşte bekletme şansın olmazsa daha uzun kaynatıp suyunu çektirerek de yapabilirsin, Bilecik taraflarında öyle yapıyorlardı!

ZUHAL dedi ki...

Selam fundacım .Pastan çok güzel gözüküyor.kurabiyeleride heyecanla bekliyorum.Sevgiler .