17 Mayıs 2010 Pazartesi

Ben Geldim...


Bir kaç günlüğüne de olsa İstanbul'dan kaçmak doping etkisi yarattı. Güneye yaz gelmiş. Her yerde beyazlı pembeli zakkumlar, turunçlar, begonviller hem gözümüzü hem ruhumuzu renklendirdi..

Yediğimizi içtiğimizi boşverelim diyeceğim ama şu güzel sunumları paylaşmadan da edemeyeceğim.Masadaki tüm salatalar çiçek açmıştı..
Yabani semiz oto salatası

Papatyalı peynir))
Vee köy ekmeği..Bu kabak yaklaşık 50-60 kilo ağırlığındaydı. Koca tavanın içindeki duruşunu hemen fotoğraflamak istedim.
Bir sonraki Gezdik Gördük'e kadar hoşçakalın))

4 yorum:

ZUHAL dedi ki...

Hoşgeldin sefalar getirdin fundacım.Ben de yeni geldim sayılır.Bilgisayarımda ki problem yüzünden.Merakla bekliyorum yapacaklarını .Görüşmek üzere..

ZUHAL dedi ki...

Hoşgeldin sefalar getirdin fundacım.Ben de yeni geldim sayılır.Bilgisayarımda ki problem yüzünden.Merakla bekliyorum yapacaklarını .Görüşmek üzere..

Şehnaz dedi ki...

hoşgeldin fundancım...yokluğun belli...hergün baktım geldinmi diye..bende aynı şeyleri senin için düşünmüştüm biliyormusun.....keşke yakın olsaydık...ayrıca yorumun içinde çok teşekkürler.....ama nereye gittiğini yazmamışsın..........sevgiler tatlım....

Unknown dedi ki...

Ahhh ahh,,,, bilmem mi oralari.... Biz burada hala kislik kabanlarla dolasirken, Marmaris`te arkadaslarim denize giriyorlarmis.... Ohh sefalari olsun... Sahi bu fotograflar güneyin neresinden.... Sanki Marmaris (Selimiye) taraflarina benzettim... (Özledim ya oralari, ondan herhalde)... Sana afiyetler olsun canim benim... Iyi yapmissiniz, firsatlari degerlendirmek lazim, bizim okullar bir tatile girsin hele, bak beni buralarda tutabiliyorlar mi?? Ayyy,, cok uzattim... Sevgilerimle,