19 Şubat 2010 Cuma

Hoşgeldin Beliz Bebek

Bengü dün bebişini dünyaya getirdi hayırlısı ile. Hoşgeldin Beliz Bebek..

Tümiş daha önce bebek bezi pastası yapmamı istemişti Bengü için. Artık hastane odalarına çiçek kabul edilmediği için rengaren cıvıl cıvıl bebek kurabiyeleri yaptımTümişe arkadaşına götürmesi için.
Hastane odasını kendi süslemiş Bengü en ufak ayrıntıyı atlamadan. ben en çokta bardak etrafına lastikli kurdale ile geçirdikleri bebişlere takıldım. Yanımda fotoğraf makinem olmamasına çok üzüldüm paylaşırdım güzel detayları sizinle.
Sevgili Bengü bebeğini ağız tadıyla sağlıkla sıhhatle büyütmeleri dileklerim ile..

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Hosgelmissin Beliz Bebek... Mutlu, basarili, saglikli bir ömür diliyorum sana.... Canim arkadasim... Yine harikalar yaratmissin... Ellerine saglik.... Sevgileirmle,

Tijen dedi ki...

Hosgelmis hosgelmis.
Hep mutlu olsun bebecik!

Unknown dedi ki...

Kardeşcazım sunumdaki şıklığı, zerafeti saymassam eğer, lezzeti o kadar yerindeydiki herkes çok beğendi. Eline emeğine sağlık.

TATESAL dedi ki...

Fundacığım harika şeyler yapmışsın ne zamandır uğrayamamıştım kusuruma bakma...Geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim....

orece dedi ki...

fundacım kızımın dişleri kabarmaya başladı yakında çıkarıcak zannedersem benim prensesimde diş çıkarınca onun diş buğdayı için kurabiye yaparmısın. biliyosun ben şeker hamurunda pek başarılı olamadım.

sibel dedi ki...

ya bizim ne yetreneklerimiz varmış...blogger unu keşfetmemizi sağladı .canım harikalar yaratmışsın. eline sağlık. gençken bende mutfak delisiydim.Mahallenin çoçukları günde 5 posta bir şey bahae eder kapıyı çalarlardı.. çünki boş giden olmazdı.. şimdi benim çocuklar büyüdü ,bende eski performans kalmadı,ama genede eve gelene ikram edecek bir şeyler bulunuyor.. sevgiler

orece dedi ki...

canım sağ ol ben sana önceden haber veririm şimdiden teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Sevgili Münster, Tijen,Tümiş,Tülin,Ece,Sibel teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Sibelcim aynen dediğin gibi oldu.Blog dünyasına girdim gireli elim undan çıkmaz oldu))

Damak Tadı dedi ki...

Beliz bebek hoşgelmiş..İnşallah sağlıklı,mutlu bir geleceği olur..


Kurabiyelere bayıldım adeta..Ellerine sağlık tatlım..Sevgiler..