18 Aralık 2009 Cuma

Havuçlu Kek

Miss gibi kokan ağızda dağılan asla bir dilimle kalınmayan bir lezzet Havuçlu Kek..

3 yumurta,1 bardak şeker,2 bardak un,1 paket kabartma tozu,1 damla vanilya ekstratı,1 rende havuç, 1 çay bardağı kırık ceviz, 1 tatlı kaşığı tarçın ve toz zencefil ile yarım çay bardağı sıvı yağ

Yumurta ve şeker krema kıvamına gelene kadar çırpılıp yağ eklendikten sonra diğer malzemeler de katarak karıştırıyoruz. 175 derecede 45-50 dakika pişirip afiyetle yiyiyoruz..

5 yorum:

ECE dedi ki...

fundacım nasıl kabarmış o öyle harika valla ellerine sağlık. aldım tarifini...

ALEYNA dedi ki...

sevgili funda sanırım kış mevsiminin en güzel iki lezzeti.portakallı ve havuçlu kek.ellerine sağlık

Dolunay dedi ki...

senin resim bence daha güzel:) su kekın güzellıgıne bakarmısın.

Tijen dedi ki...

Bana da geçen gün bir arkadaşım pasta yapmış. Çoook uzun zamandır yememiştim. Ellerine sağlık Funda'cığım.

tülay dedi ki...

Mis Kokulu Kekinden bende aldım 1 dilim canım.