11 Ekim 2009 Pazar

Çökertme Kebabı

Çok severiz eşimle Çökertme Kebabını.
Özellikle de Casita Mantı da yemek süper oluyor.

Hazırlama süresi kısa. Sadece patatesleri kibrit büyüklüğünde kesmek zaman alıyor. Patates rendelenerekte yapılıyormuş ama kızartırken çok yağ çektiği için tercih etmedim.

Kızarmış patatesleri kubbe görüntüsü vererek tabağa yerleştiriyoruz. Jülyen hazırlanmış etleri kızartarak diziyoruz. Üzerinede yoğurt ve biber sos hazırladığımızda servise hazır hale geliyor.

Şimdi sıra yavaş yavaş keyfini çıkararak yemeye geldi. Afiyet olsun..

6 yorum:

Esra Günüşen Ertuğrul dedi ki...

ellerine sağlık.nefis görünüyor...

pembe tatlar dedi ki...

Hımm harika gözüküyor...

Özlem'in Doğası dedi ki...

Ben geldim, fena açım ve bu olacak iş değil, çökertme kebapları ve yine nefis pastalar...
Özledim gerçekten. Nasılsın?

merve ceren dedi ki...

oyoyoy...mıımm olsada yesek..

gülsanem dedi ki...

canım eline sağlık. yarın misafirim gelecek, hemen deneyeceğim.

Zeynep'in Defne'si dedi ki...

Ayy çok güzel görünüyor. Mutfakta yaratıcılık gerçekten farklı bir şey. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Evde deneyeceğim, ellerinize sağlık :)