Bugün evimizi renkli yumurtalar ile renklendiren ve inanışa göre berekentlendiren komşularım için yaptım tartları. Paskalya Bayramlarını ağız tadı ile geçirsinler diye...Tartın içi çikolatalı ganaj üzerinde ise çilek, böğürtlen ve frenk üzümü olduğu için Kara Orman Meyveli Tart dedim bu enfes tatlıya..
Tarif Beyaz Fırın'ın kitabından alıntı. Hamurunun dokusundan memnun kalmadığım için tarifini paylaşmayı düşünmüyorum..
9 yorum:
düşüncelidir fundacığım :)))
bereketler çok olsun canım.
enfes gerçektende....
Mutluluğu paylaşmak gibisi varmı, değilmi Nunucum..
Pasta harika gorunuyor!! Ellerine saglik.
Paskalya bayrami cok guzeldir. Dun de komsum bir tabak dolusu tatlilar getirdi, kendisi paskalya bayrami icin hazirlik yapmis. Mutlu oldum tabiki (kutlamazsam bile). Iyi komsu gibisi yok...
Merhaba Fundacım.Tartın çok hoş gözüküyor.Ben genelde içine hep krem patisserie koyarak yapıyorum.Ganajlı sı iyi fikir.Ben de çok güzel bir tart hamuru tarifi var.Hiç şaşmaz.Big chef'e kursa gittiğim zaman Şefimden öğrenmiştim.Bu hafta yazmaya çalışırım senin için.Şiddetle denemeni tavsiye ederim.Sevgiler...
Tartın görüntüsü hoş olmuş, yumurtalar da ilginç, ne farklı inanışlar var :)
Adıda-tadıda mükemmel olmuş...Yemedim ama görüntü ağzımda tad bıraktı,elelrine sağlık....
Hamurunun dokusunu bilmem ama meyve seven birisi olarak görüntüsü muhteşem.
İnce ve narin kadın ellerine sağlık
AYYYY...ADIDA TADIDA HARİKA GÖRÜNÜYOR...ELLERİNE SAĞLIK.....
Yorum Gönder