Pazartesi günü Lavantin'in blogunda resmini ve tarifi görünce dayanamayıp ertesi akşama hazırladım tandırı. Eti tencereye koyup kısık ateşte 4 saat kadar pişiriyorsunuz. Yanmaması için sık kontrol etmek, gerekiyorsa su ilave etmek yeterli.
Resimde etler kurumuş gibi görünsede lokum gibi ağızda dağılıyordu))
Tarifin orjinali için; http://lavantin.wordpress.com/2010/01/03/tencerede-tandir-kebabi-nesri n-teyzeden/#comments
Mantar Yatağında Köfte..
Enfes bir lezzet. Bugün bloglar arasında kaybolmuşken bir blogta gördüm bu tarifi. Linkini eklemek için sonra arasamda tarifi gördüğüm blogu bulamadım. ((
Hazırlayıp yemeğe hazır hale getirmek 45 dakika dahi değil. Mantarı temizle,, üzerine minik köfteler koy. Üzerlerine kaşar ilave et, 20-25 dakika pişir, sonrada afiyetle ye...