Badem kremasının hazırlanışı çok kolay ve tarta farklı bir lezzet katıyor. İstenirse hazır dolgu kremasıyla da hazırlanabilinir.

3 portakal
60 gr tereyağ
1 su bardağı toz badem
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 paket vanilya
60 gr pastacı kreması

Hazırlanışı;
Milföy hamurlarını merdane ile açarak tek kişilik tart kalıplarına yerleştirip hamuru delelim.
Badem Kremasının Hazırlanışı;
Derin bir kabın içinde oda sıcaklığındaki tereyağ ve pudra şekerini çırparak krema kıvamına getirdikten sonra yumurtayı ekleyelim. Portakal hariç tüm malzemeyi ekleyip karıştıralım ve hamurun tabanına dolduralım.Kestiğimiz portakalları badem kremasının üzerine yerleştirerek tartı 180 derece fırında 40 dakika pişirelim.