28 Ağustos 2010 Cumartesi
Vişne Soslu Islak Kek
Islak kek yapmayalı ve yemeyeli ne kadar uzun zaman olmuş. Yaz akşamları için iftar sonrası demli bir çayın yanına ikram için güzel bir seçenek. Klasik ıslak kekten ayıran özeliği ise taze vişneli sosu ile servis etmem oldu...
Islak keki hazırladıktan sonra taze vişne ile dr.otker tart jolesini hazırlayıp vişneleri ekleyerek dolapta soğutuyoruz. Evde yoktu ama vanilyalı dondurma ile birlikte demenizi öneririm..
13 Ağustos 2010 Cuma
Hayırlı Ramazanlar...
Bembeyaz yağan bir kar ne yaşanmışsa yaşanmış geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi Ramazan Ayının bizim hatalarımızı örterek hayırlı bir gelecek, umut dolu yeni başlangıçlara vesile olmasını dilerim..

Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür taşınmaya çalışıyorum!! Hala internet bağlantım yok. Bu yüzden girişlerimi erteliyorum.Hepinizi çok özledim, Sevgiler
25 Temmuz 2010 Pazar
Bu Pazar Böyle Geçti.....Hayırlı Kandiller
24 Temmuz 2010 Cumartesi
Temmuz Workshopları böyle geçiyor.
Kesinlikle çok eğlenceli, çok yorucu ama bir o kadar da keyifli geçiyor. Makinemin kartı arızalandığı için Mayıs, haziran çalşmalarını ekleyemedim. İşte Temmuz workshop larından bir kaç görsel..

Kurabiye çalışmalarını aşk,bebek ve çocuk olarak temalara ayırdık
işte günün sonu yorgun ama mutlu
Kurabiye çalışmalarını aşk,bebek ve çocuk olarak temalara ayırdık
Böğürtlenli Tartolet
Bu tartoletler teşekkür için yapıldı.
Geçen hafta bizim burda petrol ofisinin kuruluş yıldönümü kutlandı. ikramlar, çekilişler herşey tüm detayına kadar tasarlandığı için çok keyifli geçti.
Yapılan çekilişler sırasında bisiklet Can'a çıkınca çok şaşırdık, çokta mutlu olduk.
Bisikleti teslim almaya giderken aktivitede emeği geçenlere ağız tadı olsun diye götürdük bı minik tartoletleri...
Geçen hafta bizim burda petrol ofisinin kuruluş yıldönümü kutlandı. ikramlar, çekilişler herşey tüm detayına kadar tasarlandığı için çok keyifli geçti.
Bisikleti teslim almaya giderken aktivitede emeği geçenlere ağız tadı olsun diye götürdük bı minik tartoletleri...
20 Temmuz 2010 Salı
Naneli Ayran
Bu yazın en favori içeceği bence buz gibi ''Naneli Ayran''
Bu tarifi ''Soğuk Birşeyler Olsun'' aktivitesine ev sahipliği yapan Atölye Mis'e gönderiyorum..
Yoğurt ve bir avuç kadar taze naneyi rondoda çekip su, buz ve tuz ekleyerek ayran servise hazır hale geliyor. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Bu tarifi ''Soğuk Birşeyler Olsun'' aktivitesine ev sahipliği yapan Atölye Mis'e gönderiyorum..
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)