tag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post3752061470181970604..comments2023-11-03T02:46:22.731-06:00Comments on Zencefil: Limon Merengli TartAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09523250745433852499noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-74507867176578433292013-01-10T08:19:44.881-06:002013-01-10T08:19:44.881-06:00lk fırsata deneyeceğim bir tarif, elerinize sağlık...lk fırsata deneyeceğim bir tarif, elerinize sağlık.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-81266115080967837842010-12-22T09:21:44.037-06:002010-12-22T09:21:44.037-06:00Sanıyorum tartları fırınladıktan sonra kremayı ve ...Sanıyorum tartları fırınladıktan sonra kremayı ve merengi koymanız yeterli. Tekrar fırına girdiğini sanmıyorum. Gene de bir araştırın.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-29871314039763013712010-11-16T03:37:03.517-06:002010-11-16T03:37:03.517-06:00Bu benim en sevdiğim tartlardandır. Yıllaaaar önce...Bu benim en sevdiğim tartlardandır. Yıllaaaar önce Maslak'ta çalışırken sırf onu yemek için Pabetland'a gittiğim zamanları hatırlarım! İyi bayramlar Funda'cığım, herşey gönlünce olsun.Tijenhttps://www.blogger.com/profile/02781681158932993611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-30006452539903092702010-11-11T09:53:18.902-06:002010-11-11T09:53:18.902-06:00canım arkadaşım hayırlı akşamlar.harika bir görünt...canım arkadaşım hayırlı akşamlar.harika bir görüntü ellerine sağlık.mintiden sevgiler...mintinin dünyasıhttps://www.blogger.com/profile/03329980390431201011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-21429659499140846982010-11-07T16:33:21.645-06:002010-11-07T16:33:21.645-06:00Funda'cığım,
Görüntüsü çok güzel ama merengler...Funda'cığım,<br />Görüntüsü çok güzel ama merengler biraz nazlı şeyler. Düşük ısılarda uzun süre fırında tutmak gerekiyor ki içi de kurusun ve fırından çıkınca çökme olmasın diye. Sanıyorum sen üzeri kızarınca olmuştur diye düşünüp fırından hemen çıkardın. Oysa biraz daha pişirip fırında tutmuş olsaydın olmayabilirdi.<br />Ama önemli olan lezzeti. <br />Ellerine, emeklerine sağlık.<br />Çok sevgiler,IŞILCA TATLARhttps://www.blogger.com/profile/13357356108169157688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-27379408096495748302010-11-01T12:39:55.016-06:002010-11-01T12:39:55.016-06:00Çook güzel görünüyor görsellerin. Ellerine sağlık ...Çook güzel görünüyor görsellerin. Ellerine sağlık canım,semrahttps://www.blogger.com/profile/17668714439708605809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-7969049448339435052010-11-01T12:39:54.469-06:002010-11-01T12:39:54.469-06:00Çook güzel görünüyor görsellerin. Ellerine sağlık ...Çook güzel görünüyor görsellerin. Ellerine sağlık canım,semrahttps://www.blogger.com/profile/17668714439708605809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-63159652961502570902010-10-31T12:39:41.672-06:002010-10-31T12:39:41.672-06:00Mmmm... Ellerine saglik canim... Cok lezzetli görü...Mmmm... Ellerine saglik canim... Cok lezzetli görünüyorlar... Deneyecegim tariflerime ekledim bile.... Sevgilerimle, afiyetler olsun....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03227386728929874261noreply@blogger.com