tag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post237966105179927663..comments2023-11-03T02:46:22.731-06:00Comments on Zencefil: Duchess PastaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09523250745433852499noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-70153143652720460282009-07-31T13:56:17.998-06:002009-07-31T13:56:17.998-06:00sevgili selin bloguna cevap yazmaya çalıştım ama g...sevgili selin bloguna cevap yazmaya çalıştım ama galiba kayıt olmadı. malzemelerin çoğunu eminönünden bulabiliyorum. sevgiler,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09523250745433852499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-10803396019577507022009-07-31T00:31:15.606-06:002009-07-31T00:31:15.606-06:00cok guzel gorunuyor, keske bu tur malzemeleri Turk...cok guzel gorunuyor, keske bu tur malzemeleri Turkiye'de de kolayca bulabilsek.. ellerine saglik...selinhttp://selince.selinozgur.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-85345319055148430892009-04-30T19:09:00.000-06:002009-04-30T19:09:00.000-06:00Zencefilcim oncelikle cevabın için çok teşekkürler...Zencefilcim oncelikle cevabın için çok teşekkürler..Ben yorum birakmasam da bloglari sık sık dolaşırım :) Gözüm üstünüzde...<br />Ben Orlandoda yaşıyorum, Newyorkta hiç bulunmadım. ;)<br />sevgilerimleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-84608081453805290902009-04-29T10:18:00.000-06:002009-04-29T10:18:00.000-06:00Hayranı olduğum blogun sahibi ziyaretime gelmiş,yo...Hayranı olduğum blogun sahibi ziyaretime gelmiş,yorum bırakmış olması beni çook mutlu etti))<br />Öncelikle pastanın gerçekten tadı da enfes. Mousse tarzı lezzetten hoşlanıyosanız harika.Kremayı pandispanyanın üzerine sıcakken dökmek mümkün olmadığı için oda ısısı kadar soğuması yeterli.(blogta da düzelteyim))daha fazla soğursa jelatınden dolayı donacaktır.Çemberin en küçüğüne 1 numara dersek 2 numara çember için verilmiş bir tariftir.<br />Bu arada sorularınız için tabiiki kusura bakmam. Mümkünse daha çok sorun))Siz halen Newyorktamı yaşıyorsunuz.<br />Sevgiler,<br />FundaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09523250745433852499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-39384192237391736702009-04-28T08:54:00.000-06:002009-04-28T08:54:00.000-06:00Pasta nefis görünüyor, ellerinize sağlık.
Daha önc...Pasta nefis görünüyor, ellerinize sağlık.<br />Daha önce hiç jelatinli krema denemedim, hep merak ederim Mousse tariflerini..Verdiğiniz tarifte krema soğuyunca çembere dökün demişsiniz krema soğuyunca sertleşmiyor mu?<br />Birde malzemeleri çok az, bu tarifle kaç cmlik cember kullandınız?<br /><br />Cok soru sordum değil mi?Kusura bakmayın.<br />Tekrar ellerinize saglık<br />sevgilerimleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-39772057728242434552009-04-27T07:12:00.000-06:002009-04-27T07:12:00.000-06:00ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor...ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09408721174797894352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8935337179810672071.post-48051904150973251572009-04-26T23:23:00.000-06:002009-04-26T23:23:00.000-06:00fundacım nefis görünüyor.ellerine sağlık canım
gü...fundacım nefis görünüyor.ellerine sağlık canım <br />güzel bir hafta geçirmen dileğiyle sevgilerimi bırakıyorumNİLBUTİK PASTAhttps://www.blogger.com/profile/05895716425514872015noreply@blogger.com